COMPANYIA TEATRAL MAGIC EMPENTA

COMPANYIA TEATRAL MAGIC EMPENTA

6 de mayo de 2018

Festa de la Convivència


 El dissabte, 5 de Maig entre les 11 i les 14 hores, s’han organitzat diverses activitats per fomentar la convivència i els valors als barris de Llefià i La Salut

El Centre Cultural l’Escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n) ha estat l’escenari de la festa Els colors de la Convivència amb el lema Quins valors Compartim.

Amb aquesta festa es vol fer palès que Badalona està formada per persones que en molts casos s’han vist obligades a desplaçar-se per diferents raons econòmiques o polítiques i que han estat capaces de fer una immersió per construir una societat diversa i rica culturalment, com exemplifiquen els barris de La Salut i Llefià.

La festa està promoguda des de la Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari La Salut-Llefià i compta amb la participació d’entitats, serveis i recursos del districte. La jornada servirà per promoure diferents valors que totes les persones compartim independentment de la cultura a la qual pertanyem.

La Companyia Teatral Màgic Empenta hem participat en aquest acte festiu, dintre del valor de la diversitat, escenifican el conte "Pinocho" 


IMATGES   ACTUACIÓ















 

No hay comentarios: