COMPANYIA TEATRAL MAGIC EMPENTA

COMPANYIA TEATRAL MAGIC EMPENTA

QUI SOM

Som Màgic Empenta,  Ens dediquem al teatre d'una manera molt "professional", és a dir, donant el màxim de nosaltres en tot moment, dalt i baix de l'escenari, amb esforç, repte i il·lusió. 

UNA MICA D'HISTÒRIA

Vam nèixer com a grup en un taller de teatre l'any 2005. Els primers integrants, persones amb diversitat funcional (amb alguna discapacitat), vam sentir la voluntat de crèixer personalment i emocional i de sentir-nos útils. 

Paral·lelament sentim la inquietud de realitzar contacontes, formem part de "l'hore del conte" a la Biblioteca Pública del barri per explicar contes del món llibres, perquè els nens i nenes a l'hore del conte agafin l'hàbit de llegir. Aleshores, ens incorporem a la disciplina teatral de la Titella.

Des del 2010, que vam organitzar el 3r cicle de "Tardes de teatre Blas Infante", tenim més clar el compromís de fer teatre de qualitat en tota la nostra activitat escènica, a la mida de les possibilitats d'una companyia de teatre amateur.

La nostra intenció es promoure el teatre, incentivar el civisme i el voluntariat, difondre la cultura, potenciar la comunicació afectiva fent xarxa entre les companyies amateur de la ciutat i obrir la porta a l'expressió artística.

La nostra activitat es desenvolupa, de moment, a la ciutat de Badalona i rodalies. Què fem?
  • Representem funcions teatrals, animacions al carrer, lectures dramatitzades i conta contes a l'hora del conte a la Biblioteca,
  • Realitzem tallers de teatre i cicles vinculats a les arts escèniques,
  • Fem sortides culturals i exposicions de titelles,
  • Participem en xerrades i col·loquis sobre teatre,
  • Col·laborem en projectes socials i culturals de barri i de ciutat

No hay comentarios: